Standerhejsning 2018

Nu starter tennissæsonen

Vi starter sæsonen med

STANDERHEJSNING SØNDAG D.22.APRIL KL 10

Vanen tro starter vi med at hejse flaget. Efter kaffe og rundstykker spiller vi en lille turnering på alle baner , vi sætter hold så alle kan være med — så tag ketcheren med .

Ved generalforsamlingen 26/3 udtrådte Anna Gregersen af bestyrelsen , vi takker for arbejdet i den forløbne periode og byder velkommen til Anette Aggerholm som nyvalgt bestyrelsesmedlem.

Banerne er blevet klar til åbning trods langvarig nattefrost i år takket være et rekordstort fremmøde til arbejdsdagen 7/4.Vi takker for den flotte indsats.

Vi beder alle indbetale kontingent på vores konto :  regnr 5655 –  688 582 7029        Så snart jeres indbetaling er registreret er der åbent for , at I kan booke baner

Til slut gør vi opmærksom på , at vi afholder TENNISSPORTENS DAG   lørdag d. 5. maj kl 10-12.Der er åbent hus, vi håber at se nogle af klubbens medlemmer til at informere og spille med de fremmødte.