Padel – Pay and Play

Tilmelding til Pay and Play

I Brønderslev Tennis Klub kan du også leje en padelbane på timebasis uden at være medlem af klubben.

Der vil blive adgang til Pay and Play efter indvielsen af padelbanerne den 9. oktober 2021.

For at kunne bruge dette tilbud skal du tilmeldes i vores bookingsystem Conventus med nogle personoplysninger som Pay and Play spiller. Du kan tilmelde dig ved at klikke på padelbattet her til højre.

Når dette er gjort, vil du modtage en E-mail med login oplysninger til vores bookingsystem og du er klar til at kunne booke en padelbane. Her vil du få tildelt en adgangskode af systemet, som du efterfølgende har mulighed for at ændre til en kode du selv vælger. Dine oplysninger bliver gemt i systemet, så du ikke skal oprettes som bruger næste gang du vil booke en tid til Pay and Play.

For at booke en padelbane skal du logge ind i vores bookingsystem med din E-mailadresse og din adgangskode. Se evt. vores bookingvejledning her.

Du kan booke en padelbane ved at trykke her eller i menuen øverst her på siden under “Booking” og “Book en padelbane“.

Når du booker en padelbane som Pay and Play skal du, efter du har valgt dit spilletidspunkt, betale for banen med Dankort på hjemmesiden.

Når din booking og betaling er gennemført, vil du modtage en E-mail der bekræfter din booking samt med oplysninger om hvordan du får adgang til padelbanen. Adgang til anlægget sker ved at sende en SMS med en kode til låsesystemet, som så låser døren op. Koden og nummeret du skal sende koden til får du oplyst i den mail du får efter du har booket padelbanen.

Padelbanerne kan bookes mellem kl 8 og 20 alle ugens dage og der kan lejes op til 2 timer ad gangen.

Mandag til fredag fra kl. 8 til 14 koster det kr. 200,- at leje en padelbane pr. time

Alle øvrige tider koster det kr. 250,- at leje en padelbane pr. time.

Bemærk :

Da banerne er placeret i et naturskønt område med træer omkring, kan der i de perioder af året der er løvfald, være behov for at man skal fjerne blade fra padelbanen inden man kan begynde at spille padel.

De blade der samles skal tømmes over i en container til formålet placeret ved klubhuset.

Til at fjerne blade er der løvrive, løvgreb og løvpose til rådighed. Det er også muligt at anvende en løvsuger på EL.