Junior træning og spil

Brønderslev Tennisklub tilbyder juniortræning

onsdage kl. 16:00-18:30

I forlængelse af intro-forløbet er der kommet endnu flere spillere til juniortræning, hvilket gør, at vi har valgt at dele den op i 2 hold.

Hold 1 træner kl. 16:00-17:00 og består pt. af:

• Akram Ehab Abu Ashama
  • Andreas Nymann
  • Anne Margrethe Dissing
  • Mikkel Schiermer
  • Naomi Freya
  • Simon Johansen
  • Sofie Donner Clausen
  • Zoe Freya

Hold 2 træner kl. 17:00-18:30 og består pt. af:

• August Dissing
  • Christian Angelo Kagut
  • Emil Vad Madsen
  • Josefine Sofie Brødslev
  • Kasper Røjkjær Kjøbsted
  • Maja Vad Madsen
  • Mette Bonde
  • Nicoline Mølgaard Thomsen
  • Sofie Røjkjær Kjøbsted

Er du ny tennisspiller, er der mulighed for at låne en ketcher i tennisklubben, så du skal bare møde op i komfortabelt tøj og i sko uden for kraftigt mønster, da det kan skade banen.

Nye spillere bedes møde ind kl. 16!

Træningen vil indeholde træning af teknik, introduktion til pointsystemet og forskellige spilleøvelser og pointøvelser.

Alle juniorer opfordres til at benytte muligheden for at spille ved siden af træningen. Dette kan ske med ligesindede juniorer eller med forældrene! Det er vigtigt for spillernes udvikling, at de også får spillet ved siden af træningen.

Spil sammen for juniorer

Hver mandag kl. 16:30-18:00 er der spil sammen for juniorerne.

Det er en rigtig god mulighed for at komme og spille med ligesindede uden, at man er tvunget til selv at finde en at spille med.

Der vil være en voksen til stede, som sørger for at aktiverer børnene og sætter dem sammen til spil.

Spørgsmål

Spørgsmål kan rettes til klubbens formand Karen Jørgensen, tlf. 23430314 eller Else Simonsen, tlf. 31420515.