Klubben får ny tennistræner duo

Da vores tidligere træner Michael har fået nye arbejdsopgaver og dermed ikke mulighed for at fortsætte som træner hos Os, har vi derfor lavet aftaler med to nye meget kompetente trænere for hhv. juniorer og seniorer.

Vi byder Kristian og Oliver velkommen og ser frem til mange gode timer på banerne.

Klubbens nye juniortræner er Kristian Majlund Grosen.

Kristian Majlund Grosen

Kristian er uddannet tennistræner og tenniscoach af Dansk Tennis Forbud og har derudover en bachelor i Idræt samt en kandidatgrad i Idrætsteknologi fra Aalborg Universitet.

Kristian har de sidste 6 år været ansat som tennistræner i Aalborg Tennisklub, hvor han i dag også arbejder som Cheftræner. I 2019 blev han kåret som ”Årets Ildsjæl” til arrangementet ”Aalborgs Bedste” for sit store arbejde for tennissporten.

Vi er rigtig glade for at Kristian vil stå i spidsen for vores juniortræning i Brønderslev, og vi er sikre på, at han vil blive en fantastisk ressource for vores klub.

Klubbens nye seniortræner er Oliver Gunvald.

Oliver beskriver sig selv således:

Oliver Gunvald

Jeg hedder Oliver og er 24 år gammel. Jeg har spillet tennis i 13 år, hvor jeg selv har kørt hundredvis af træningspas igennem. Derigennem har jeg også dannet mig en forståelse for, hvordan jeg selv ønsker at opbygge et træningspas.  Jeg tog i 2017 trænerkursus K1 og K2, samt K3 i 2018. Dette danner grundlag for grundtræneruddannelsen – og i 2021 blev jeg uddannet Tenniscoach.  Jeg har været tilknyttet Aalborg Tennisklubs trænerteam siden 2017, hvor jeg efterfølgende har trænet en bred vifte af træningshold – både hvad angår alder og niveau. Jeg har de seneste 6 år trænet rigtig mange forskellige hold – lige fra nybegyndere til elite juniorspillere. Derudover spiller jeg selv på ATK’s 1. hold i 2. division. 

Jeg har de seneste 6 år haft utroligt mange banetimer som træner, både holdtræninger og privattimer. Det skyldes i høj grad, at jeg finder en stor glæde ved, at give min egen glæde ved spillet, videre til andre. Jeg finder det meget inspirerende at se andres udvikling og lyst til at blive bedre tennisspillere. 

Oliver tilbyder også individuel træning for alle klubbens medlemmer. Dette aftales direkte med Oliver, du kan se kontaktoplysninger herunder.

Kommende aktiviteter