Annuller booking vejledning

Her følger en kort vejledning i hvordan du annullerer en booking i Conventus.

Klik på ”Log ind” i øverste højre hjørne:

Her logger du ind med mobilnummer eller E-mail adresse:

Når du er logget ind, klikker du på dig navn i øverste højre hjørne:

Herefter vises din profil hvor du også kan du se dine bookinger ved at klikke på ”Bookinger”:

Du annullerer en booking ved at klikke på ”Slet” ud for den tid du vil annullere:

Herefter skal du bekræfte du vil slette din booking, ved at klikke på ”Ja”:

Din booking er nu slettet og du kan gå tilbage til din profil ved at klikke på venstrepilen til venstre for dit navn. Herefter kan du logge ud af bookingsystemet ved at klikke på ”log ud”.