Ny dato for finalekampe i klubturnering i padel

Nu vintervejret er blevet mildere, har vi igen mulighed for at spille padel. Vi har derfor sat en ny dato for afvikling af finalekampen i de tre rækker.

Nyt tidspunkt for til afvikling af de tre finalekampe er, søndag den 14.1.2024 med start kl. 10.

I Mixdouble er alle ordinære puljekampe spillet og finaledeltagerne er Ditte Maria Hanghøj Kraglund og Henrik Hanghøj Kraglund (MIX3) som skal spille finalekamp mod Heidi Bomholt Madsen og Peter Madsen (MIX6) som er vinder af pulje 2.

Kampene mellem to’erne og tre’erne i puljerne mangler at blive spillet. To’er i pulje 1 blev Else Højgaard Smidt og Kristian Bay Smidt (MIX1) som skal spille mod Anette Arentoft og Arne Kjærsgaard (MIX5) som blev to’er i pulje 2. Tre’er i pulje 1 blev Susanne vittrup og Halfdan Bøgh (MIX3) som skal spille mod Charlotte Lendzian og Stefan Lendzian (MIX7) som blev tre’er i pulje 2.

I Damedouble er der en kamp i pulje 2 der endnu ikke er spillet. Det er kampen mellem Anette Brix Nedergaard og Charlotte Lendzian (DD4) mod Karen Jørgensen og Lene Krogh Jensen (DD6).
Vinderne af pulje et blev Anette Arentoft og Susanne Vittrup (DD3) som skal spille finalekamp.

I herredouble mangler der at blive spillet fem puljekampe, tre kampe i pulje 1 og to kampe i pulje 2. Hvorefter finalisterne, to’ere og tre’ere kan udnævnes.

De fem manglende kampe i Herredouble er:
Dennis Nielsen og Robert Nielsen (HD1) mod Andreas Rønne og Thomas Jakobsen (HD2)
Dennis Nielsen og Robert Nielsen (HD1) mod Michael Lengsø og Simon Lengsø (HD3)
Andreas Rønne og Thomas Jakobsen (HD2) mod Arne Kjærsgaard og Svend Erik Skak Pedersen (HD4)
Jonas Kabbel og Mathias Kristoffersen (HD5) mod Allan Nørlund Thomsen og Ole Lengsø (HD6)
Jonas Kabbel og Mathias Kristoffersen (HD5) mod Anders Toft Høj og Palle Konggaard (HD7)

Vi opfordrer til at de manglende kampe spilles snarest muligt, således alle finalisterne er fundet senest onsdag den 10.1.2024.

Kommende aktiviteter